هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

اعدام 41 جوان معترض شیعه در عربستان

اعدام 41 جوان معترض شیعه در عربستان اقدام مقامات سعودی در اعدام 40 جوان شیعه عضو جنبش اعتراضی مسالمت آمیز این کشور با محکومیت گسترده در خارج از عربستان مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر وزارت کشور عربستان سعودی امروز شنبه اعلام کرد که 81 نفر را به جرم آنچه ارتباط با تروریسم خواند، اعدام کرده است.

جریان انجمن مخالفان در جزیرة العرب در واکنش به این خبر گفت که 41 نفر از این افراد اعدام شده از جوانان جنبش مسالمت آمیز الحراک و از اهالی مناطق شیعه نشین الاحساء و القطیف بودند.

این انجمن معارضان عربستانی با تاکید بر اینکه این قتل عام علیه جوانانی انجام شد که از حق مشروع خود برای ابراز عقیده استفاده کرده و زندانی شده بودند، گفت: «محمد بن سلمان قاتلی بیش نیست که از کشتار بی گناهان لذت می‌برد».

این انجمن تصریح کرد: با خانواده‌های این شهدا پیمان می‌بندیم که این جنایت آل سعود انگیزه‌ای برای مبارزه بیش‌تر با استبداد سعودی خواهد بود.

انجمن معارضان جزیرة العرب افزود: رژیم ال سعود با گنجاندن نام جوانان مسالمت جوی شیعه در فهرست متهمان به تروریسم قتل روانی هم مرتکب شده است.

این جریان با بیان ایکه رژیم آل سعود به دنیا ثابت کرد که یک رژیم قاتل و وحشی است، گفت: این قتل عام نشان داد که همه ادعاهای بن سلمان درباره ایجاد اصلاحات تبلیغاتی توخالی است.

«ابوالاء الولائی» دبیر کل کتائب سید الشهداء  عراق تاکید کرد: رژیم آل سعود با سوء استفاده از مشغولیت دنیا به جنگ(عملیات نظامی ویژه روسیه علیه اوکراین) 81 نفر را اعدام کرد.
الولائی گفت: رژیم آل سعود فرقه گرایی خود را با اعدام 40 شیعه ثابت کرد.

نصر الشمری، سخنگوی جنبش النجباء عراق هم گفت: عربستان سعودی با اعدام‌ها به نقض حقوق بشر ادامه می‌دهد و از طریق متهم کردن مخالفان شیعه به تروریسم درصدد گمراه سازی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار